top of page

Zomerworkshops te Assen: Toetsenkids 7 juli, Ukelele 9 juli

Kom bij Podium Zuidhaege deze week een piano of keyboard uitproberen, of kom meedoen met een ukelele-workshop voor kinderen! Je hoeft nog niets te kunnen op deze instrumenten, het is een kennismaking. Bij de ukelele-workshop zijn ook ouders welkom om mee te doen! (Bij Toetsenkids is dit lastiger omdat er niet genoeg instrumenten zijn). Lees voor verdere info even door tot onderaan! Je kunt je voor één van de cursussen opgeven, maar natuurlijk ook voor beide! Lokatie: is steeds Podium Zuidhaege, lokaal 1.01. Kosten per cursus: € 5,- per deelnemer. Opgave via https://www.podiumzuidhaege.nl/ Docente is Else Marijke Schot. Je kunt haar persoonlijk mailen via e.m.schot@hetnet.nl, als je bijvoorbeeld een vraag hebt. Toetsenkids: dinsdag 7 juli. Je doet leuke oefeningen op de toetsen, leert de namen van de toetsen en we spelen natuurlijk ook liedjes. En zelf wat verzinnen? Dat kun je vast ook! Groep 6-8 jaar is van 14:00 tot 14:45u; Groep 9-12 jaar is van 15:15u tot 16:00u Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. Ukelele-workshop: donderdag 9 juli. Ken je dat leuke “mini gitaartje” met 4 snaren? Nu jouw kans om het te leren! We leren de basisspeelmanieren: strummen, tokkelen, plukken en spelen op de kast. We leren hoe het is om “in een band” te spelen, met zijn allen, maar ook hoe het is om een solo spelen! We spelen met ‘”losse snaren” maar als dat allemaal lukt, leer je ook nog een akkoord. We spelen zittend, staand en bewegend en zingen er ook bij! Kom je ook? Wil je samen met een ouder, dat mag ook!

Groep 6-8 jaar is van 14:00 tot 14:45u; Groep 9-12 jaar is van 15:15u tot 16:00u Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Recente berichten
Archief
bottom of page