top of page
docent Ineke Kragt blokfluitles

Ineke Kragt

Assen

(BLOKFLUIT)

 

Van jongs af aan ben ik in de ban geweest van muziek. Bij een tante, die een piano had, en waar ik weleens logeerde, zat ik dagelijks te spelen, en werkte er mijn eerste pianoboek door. Van mijn oma, en later op school, leerde ik zingen. Ik zong in een kinderkoor en ging naar Algemene Muzikale Vorming, waar ik o.a. blokfluit leerde spelen. Daarna ging ik verder met altblokfluit, en nog later kreeg ik pianoles.

 

Aan het conservatorium van Zwolle heb ik met veel plezier en enthousiasme de opleidingen Blokfluit en Algemene Muzikale Vorming gevolgd en afgerond. Sindsdien geef ik blokfluit- en ensembleles aan kinderen en volwassenen. Later ben ik bij muziekschool ICO in Assen cursussen AMV gaan geven. Ook volgde ik de 2-jarige cursus MDO (Meerjarige Dirigenten Opleiding) van het SNK en werd ik dirigent van 2 koren en een orkest.

 

Incidenteel help ik mensen met stemproblemen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen muziekles krijgen. Muziek is een wezenlijk onderdeel van onze cultuur, en mijns inziens onontbeerlijk in ons leven.

 

De blokfluit is voor mij een prachtig instrument om diverse muziekstijlen op te vertolken. De klank van een blokfluit spreekt mij bijzonder aan.

 

INEKE KRAGT GEEFT LES IN:

Assen

 

NEEM CONTACT OP MET INEKE KRAGT

blokfluitles

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page