top of page
docent Monique Kok dwarsfluitles

Monique Kok

(DWARSFLUIT)

 

Vanaf mijn 11e speel ik dwarsfluit. In 1989 ben ik afgestudeerd als Docerend Musicus aan het Twentse Conservatorium te Enschede (tegenwoordig het Artez Conservatorium). Al tijdens mijn studie ben ik begonnen met het lesgeven, en na alle jaren vind ik het nog steeds een uitdaging om leerlingen te begeleiden en hen te inspireren zichzelf te ontwikkelen in alle kanten van het fluitspel.

 

Na mijn studie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest voor de muziekschool te Enschede, en bij Scala Centrum voor de Kunsten te Hoogeveen. Na gesetteld te zijn in het noorden, ben ik heel veel gaan vervangen, vooral via uitzendbureau Vivace in Enschede.

 

Sinds september 2012 ben ik zzp-er, een nieuwe uitdaging!

Momenteel geef ik les in Westerbork, Beilen, Smilde en Roden. In Roden begeleid ik tevens de Fluit/Piccolo-groep van de Muziekvereniging Noordenveld.

 

Ik geef les aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar, en volwassenen. Privé, duo- of groepsles, in overleg kan het allemaal. Ook heb ik ervaring in het begeleiden van fluitensembles.

Voor nog jongere kinderen (5 à 6 jaar) geef ik cursussen op heel kleine dwarsfluitjes. Deze lessen zijn alleen in groepsverband.

 

MONIQUE KOK GEEFT LES IN:

Beilen

Roden

Smilde

Westerbork

Zuidlaren

 

NEEM CONTACT OP MET MONIQUE KOK

Beilen
Roden
Smilde
Westerbork
dwarsfluitles

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page