top of page
docent Saskia Rozeveld vioolles

Saskia Rozeveld

(VIOOL)

Op mijn negende ontdekte ik de viool, en was onmiddellijk gefascineerd door haar klanken. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met spelen. Na mijn conservatoriumopleiding in Groningen, waar ik in 1996 mijn diploma docerend musicus viool behaalde, heb ik mijn lespraktijk uitgebreid.

Ik heb deelgenomen aan diverse kamermuziek- en orkestprojecten en ben ook vioollessen gaan geven. Mijn focus is steeds meer verschoven van het spelen naar het lesgeven, en ik geniet ervan om leerlingen te zien groeien in hun liefde voor muziek en de viool.

Sinds september 2023 ben ik als docent methodiek viool verbonden aan het ArtEZ conservatorium Zwolle, waar ik studenten opleid tot het mooie vak van viooldocent

Mijn vioollessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Ik stimuleer de ontwikkeling van mijn leerlingen in hun eigen tempo, met nadruk op inzet en plezier. Thuisstudie vraagt minimaal een half uur per dag, waarbij ouders van jongere kinderen betrokken worden. Muziektheorie en notenschrift worden spelenderwijs aangeleerd in de lessen.

Ik geef les op verschillende locaties, waaronder OBS de G.A.Ridder in Beilen, Dorpshuis De Anloop in Schipborg, MFA de Groene Borg in Westerbork en in de stad Groningen.

Naast vioollessen geef ik improvisatieworkshops en ben ik dirigent van het Keuning Jeugd Orkest (KJO), waar zelfs beginners vanaf enkele maanden les al kunnen meespelen.

Voor tarieven, voorwaarden en meer informatie, bezoek mijn website: www.saskiarozeveld.nl. KvK: 01173895.

Beilen
Groningen
Westerbork
Schipborg-Zuidlaren
vioolles

SASKIA ROZEVELD GEEFT LES IN:

Beilen 

Groningen

Schipborg

Westerbork

Zuidlaren

NEEM CONTACT OP MET SASKIA ROZEVELD

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page