top of page
docent Janita Doornbos klarinetles

Janita Doornbos

(KLARINET)

 

Op achtjarige leeftijd ben ik begonnen met klarinetspelen. Vanaf het begin heb ik dat met veel plezier gedaan. De klarinet is een prachtig instrument met een mooie, warme klank. Het heeft een groot bereik en je kunt er allerlei soorten muziek mee spelen. Tijdens mijn tienerjaren heb ik vol enthousiasme meegespeeld in de plaatselijke harmonievereniging.

 

In 1984 ben ik naar het Prins Claus Conservatorium in Groningen gegaan. Daar heb ik lessen gevolgd bij Reinier Hoogerheijde. In 1990 ben ik afgestudeerd. Ik heb in diverse kamermuziekensembles en orkestprojecten gespeeld, waaronder de Johan Willem Friso Kapel en het Nieuw Filharmonisch Orkest.

 

Al tijdens mijn studie ben ik begonnen met lesgeven. Ik vind het erg leuk om kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden, getalenteerden en een ieder die maar wil leren, les te geven. Het maakt niet uit welk niveau een leerling heeft, het plezier staat voorop. De wisselwerking tussen de leerling en mij vind ik erg belangrijk. Natuurlijk verwacht ik wel een positieve inzet van elke leerling en een zekere regelmaat van zelfstudie. Het is voor mij de uitdaging om het beste uit iedere leerling te halen.

 

Eigen website: www.klarinetlesvooriedereen.nl

Eelde-Paterswolde
Vries
Zuidlaren
klarinetles

JANITA DOORNBOS GEEFT LES IN:

Eelde-Paterswolde

Vries

Zuidlaren

 

NEEM CONTACT OP MET JANITA DOORNBOS

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page