top of page

Muziekimprovisatie

Impro Tuinwijk.png

Iedereen kan Improviseren!

Samen laten we fonkelnieuwe muziek ontstaan, die magische momenten kan opleveren als opeens alles klopt en samenvalt. Aan de hand van simpele oefenvormen en improvisatie-ideeën leer je improviseren. Ervaring met- of kennis van improvisatie is niet nodig.
Schroom niet om mee te doen! Iedereen kan improviseren, foute noten bestaan niet!

Bij improvisatie draagt ieder zijn steentje bij. Er zijn heel veel verschillende vaardigheden om te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan: luisteren naar elkaar, overzicht houden en reageren vanuit je intuïtie. Het speelniveau op je eigen instrument is slechts één van deze vaardigheden, we gaan er daarom alleen vanuit dat je je instrument in de basis beheerst (minimaal 1 jaar actief les.)

En wat moet je je daar nou bij voorstellen? Nou, zoiets bijvoorbeeld: Klik hier om een filmpje te bekijken van een uitvoering van cursisten eerder dit jaar.

Ben je nieuwsgierig? Heb je al eens geïmproviseerd of juist nog nooit? Verras jezelf en doe mee met een improvisatieworkshop!

Op dit moment staat er nog geen workshop in de planning. Wil je op de hoogte zijn van volgende improvisatieworkshops van Saskia Rozeveld? Stuur haar dan een bericht via het contactformulier op deze website.

Kijk ook op Saskia's eigen website: https://www.saskiarozeveld.nl/

bottom of page