top of page
docent Monique Kok dwarsfluitles

Elisabeth Hopman

 

Wil jij dwarsfluit leren spelen? Of speel je dwarsfluit en wil je de fluittechniek en muziekinterpretatie verbreden en verdiepen? Heb je een belangrijk optreden, bijvoorbeeld een concert of een auditie en zoek je een coach?

Dan ben je bij Dwarsfluitlespraktijk Elisabeth Hopman aan het juiste adres!

- Beginnende en (ver)gevorderde fluitisten
- Individuele, duo- en groepslessen
- Alle leeftijden
- Opleiding tot erkende muziekexamens A, B, C en D
- Dwarsfluit en piccolo
- Gratis en vrijblijvende kennismakingsles

In de dwarsfluitlespraktijk zijn beginnende en (ver)gevorderde fluitisten van alle leeftijden van harte welkom. Voor de jongste fluitisten worden de lessen aangeboden op plastic of houten dwarsfluitjes. De lessen vinden wekelijks plaats gedurende het cursusjaar. Voor gevorderde fluitisten zijn op afspraak lessen met een lagere frequentie mogelijk.
Tijdens de kennismakingsles worden de lesmogelijkheden en wensen wat betreft invulling van de lessen besproken. Neem voor meer informatie en/of het maken van een afspraak contact op door het formulier in te vullen.

Elisabeth Hopman is als solofluitist verbonden aan het Veenkoloniaal Symfonie Orkest en aan het Hineni Symfonie Orkest (Hineni Symphony Orchestra). Ook remplaceert zij bij diverse orkesten op dwarsfluit, piccolo en altfluit. Als kamermusicus is ze te horen bij dwarsfluitkwartet Fluitique en daarnaast in combinatie met o.a. harp of piano. Ze wordt regelmatig gevraagd als soliste bij concerten van orkesten, koren, kerkdiensten, cd- en tv-producties. Sinds 2001 heeft Elisabeth een eigen dwarsfluitlespraktijk in Assen en vanaf november 2015 is ze als fluitdocent verbonden aan muziekschool Klankrijk Drenthe.
 

(DWARSFLUIT)

ELISABETH HOPMAN GEEFT LES IN:

Assen

Grolloo

 

NEEM CONTACT OP MET ELISABETH HOPMAN

Assen
Grolloo
 
dwarsfluitles

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page