Nieuws

KD- docenten treden op in Gouverneurstuin Assen!

Onze docenten Saskia Rozeveld (viool) en Henk Puister (accordeon zullen op woensdagmiddag 29 juli 2020 tussen 13.00 uur en 15.30 optredens verzorgen in de Gouverneurstuin in Assen. Daarna zullen zij ook nog een keer te beluisteren zijn in de binnenstad. Zij brengen een gevarieerd repertoire van Bach tot Duke Ellington. Van klassiek tot jazz en van volksmuziek tot popballads.

Even voorstellen: Jisse Vink, nieuwe collega docent gitaar!

Met ingang van komend seizoen komt Jisse Vink ons team gitaardocenten versterken. Jisse geeft les op zowel akoestisch als electrisch gitaar. Zoals alle bij Klankrijk Drenthe aangesloten docenten heeft Jisse een lesbevoegdheid, en werkervaring bij verschillende muziekscholen en zijn eigen zelfstandige lespraktijk. Jisse is ook als uitvoerend musicus actief. Nieuwsgierig geworden? Klik even door naar zijn webpagina! Omdat Jisse ook buiten het werkgebied van Klankrijk Drenthe lesgeeft, is hij bij Klankrijk Drenthe in eerste instantie alleen actief in lesplaats Annen.

Zomerworkshops te Assen: Toetsenkids 7 juli, Ukelele 9 juli

Kom bij Podium Zuidhaege deze week een piano of keyboard uitproberen, of kom meedoen met een ukelele-workshop voor kinderen! Je hoeft nog niets te kunnen op deze instrumenten, het is een kennismaking. Bij de ukelele-workshop zijn ook ouders welkom om mee te doen! (Bij Toetsenkids is dit lastiger omdat er niet genoeg instrumenten zijn). Lees voor verdere info even door tot onderaan! Je kunt je voor één van de cursussen opgeven, maar natuurlijk ook voor beide! Lokatie: is steeds Podium Zuidhaege, lokaal 1.01. Kosten per cursus: € 5,- per deelnemer. Opgave via https://www.podiumzuidhaege.nl/ Docente is Else Marijke Schot. Je kunt haar persoonlijk mailen via e.m.schot@hetnet.nl, als je bijv

Recente berichten
Archief

Henk Lansink

contactpersoon overheden, scholen, instellingen en media.

Webmaster

Voor algemene vragen en suggesties met betrekking tot de website en lesaanbod/cursussen

Website gemaakt door

Wisemice.nl

Huisstijl/ illustraties door Kiwi Ontwerpburo