top of page

13 juni Open Huis - Livestream op YouTube!


https://www.youtube.com/watch?v=Pqvg4lJuU84

Op zaterdag 13 juni om 15.00 uur bracht Muziekschool Klankrijk Drenthe haar open huis met een livestream via haar eigen kanaal op YouTube!

Klik hier om de livestream te bekijken!

Coördinator Henk Lansink: ''Nu door de Corona maatregelen het Open Huis van Muziekschool Klankrijk Drenthe dit jaar niet 'fysiek' kan doorgaan, willen we ons cursusaanbod dit jaar via een livestream presenteren. Dit biedt een mooie mogelijkheid om veel te laten horen van de muziek die onze leerlingen leren maken.''

De muziekdocenten van Klankrijk Drenthe vertellen iets over het instrument waarop zij lesgeven. Zo kan er kennis gemaakt worden met het instrument en met de docent. Het varieert van piano, accordeon en keyboard tot gitaar en harp, en van dwarsfluit, koperblaasinstrumenten en blokfluit tot viool en cello. Leerlingen en docenten zullen van zich laten horen in kleine optredens. Ook wordt er verteld over de cursussen en samenspeelmogelijkheden.

Recente berichten
Archief
bottom of page