top of page

Doe mee met Symfonica in D!

9 november in theater De Nieuwe Kolk, Assen.

De Provinciale Jeugdorkestendag ‘Symfonica in D’ is een dag waar iedereen die een instrument bespeelt aan mee kan doen. Het doel is: Samen muziek maken! Dit jaar doen de jeugdkoren ook weer mee. Kinderen die mee willen zingen, maar niet aangesloten zijn bij één van de deelnemende kinderkoren kunnen ook meedoen. Gezamenlijk vormen zij die dag een groot projectkoor.

Onder begeleiding van het Symfonica in D-orkest wordt, onder meer 'Hier kom ik weg' van Daniel Lohues gespeeld en gezongen. Een hele uitdaging voor koor en orkest! 's Ochtends zijn er repetities en 's middags sta je op het grote podium van theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Lees meer en meld je snel aan via www.symfonicaind.nl

Recente berichten
Archief
bottom of page