top of page

Leerlingen treden op bij Stichting Kerkconcerten Vries

Leerlingen van Klankrijk Drenthe treden op zondag 7 april op tijdens een concert van de Stichting Kerkconcerten Vries. Kom luisteren!

'Toekomstmuziek' in de Bonifatiuskerk

Kerkconcerten Vries is er trots op u de muzikale talenten van de toekomst te presenteren. Elf jonge mensen, van 9 tot 32 jaar, zullen op 7 april a.s. voor u het podium betreden van de Bonifatiuskerk te Vries. Enkele van hen wonnen al prijzen bij concoursen, anderen zijn nog maar net begonnen aan hun muzikale carrière en staan voor het eerst op een echt podium!

In een zevental korte programma’s kunt u luisteren naar piano, viool, accordeon, blokfluit en harp, in verschillende samenstellingen. Ook qua muziekstukken komt er veel voorbij: werken van Brahms, Byrd, Telemann, Chopin, Elgar, Mendelssohn en Pachelbel, om maar een paar te noemen. En wat dacht u van de prachtige Havanaise van Saint-Saëns?

Dit concert is echter niet compleet zonder een enthousiast publiek! Neem familie, vrienden, klasgenoten en bekenden mee naar dit gezellige familieconcert. Voor een entreeprijs van € 5,- p.p. (kinderen mogen gratis mee!) kunt u op 7 april om 15:00 uur komen luisteren naar onze jonge talenten. Graag zien wij u dan, en als altijd zorgen we voor koffie, thee een versgebakken lekkernij in de pauze.

U vindt dit concert ook terug in het programma van de actiemaand ‘Gekleurd Grijs’, de hele maand april activiteiten voor senioren.

Organisatie: Stichting Kerkconcerten Vries.

Entreekaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Koffie/thee en huisgemaakte lekkernij in de pauze inbegrepen. Reserveringen via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592-868 146.

Recente berichten
Archief
bottom of page