top of page

Open dag gitaarlessen zaterdag 26 mei in gebouw De Ludinge, Zuidlaren

Gitaarles in je eigen buurt? Op zaterdag 26 mei houdt gitaardocent Bert Heikema van 10:30 tot 12:30 open huis in De Ludinge te Zuidlaren! Ieder kan dan binnenlopen, informatie krijgen over de gitaarlessen die in De Ludinge plaatsvinden, en gitaren van verschillende formaten uitproberen om te kijken welke bij je past. Voor alle leeftijden!

Gitaarles in je eigen buurt?

De open lessen gitaar zijn onderdeel van een algemene Open Dag waarbij De Ludinge laat zien welke cursussen en activiteiten er het hele jaar in het gebouw plaatsvinden! Docenten van Klankrijk Drenthe geven er gitaar- en pianolessen, en er zijn ook vele andere activiteiten. Wees allen welkom! Adres: Ludinge 4, Zuidlaren.

Recente berichten
Archief
bottom of page