top of page

Leerlingen namen deel aan Symfonica in D in het Atlas theater!

Leerlingen van Klankrijk Drenthe deden op 4 november mee met Symfonica in D, de jeugdorkestdag voor de provincie Drenthe. Jeugd uit de hele provincie kwam deze dag samen in het Atlastheater in Emmen en vormde een groot orkest!

De hele dag werd er hard geoefend en aan het einde van de dag werd er een spetterend slotconcert concert gegeven voor ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden.

Symfonica in D is een initiatief van Zelfstandige muziekdocenten, De Kunstbeweging, ICO Centrum voor Kunst & Cultuur, K&C expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur en Scala Centrum voor de Kunsten. Ook docenten van Klankrijk Drenthe waren betrokken bij de organisatie en uitvoering van deze dag.

Recente berichten
Archief
bottom of page