top of page

Sterren van Morgen!


Concert door winnaars van het Prinses Christina concours

Gratis voor jeugd t/m 18 jaar!

Datum: Zondag 22 oktober 2017

Tijd: 14 uur

Plaats: Rabo zaal

De Nieuwe Kolk, Assen

Zondag 22 oktober om 14 uur brengen Dominique Seelen- viool, Gerben Jongsma- Marimba en Theodoor Heijning-cello een concert in de Rabo-zaal van de Nieuwe Kolk in Assen! Zij hebben allen een prijs gewonnen tijdens de laatste editie van het Prinses Christina Concours. Aan de piano worden zij begeleid door Irina Osetskaya. Dominique Seelen heeft les bij onze Klankrijk- docente Hanneke van Ulsen. Kom luisteren naar deze bijzondere talenten!

Toegang is voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar gratis! DNK adviseert wel te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Recente berichten
Archief
bottom of page