top of page

Zaterdag 17 juni 2017 weer Open Huis!

Kom zaterdag 17 juni naar ons Open Huis! Iedereen die graag een instrument wil leren bespelen of uitproberen is welkom! Het Open Huis is op zaterdagmiddag te Assen. Uiteraard weer op het bekende adres: Podium Zuidhaege, aan de Zuidhaege 2.

Een gezellige middag vol muziek en informatie. Let op: we hebben een bijzonder programma!

14.00 uur - 15.00 uur : Leerlingenconcert.

15.00 uur – 17.00 uur : Docenten accordeon, keyboard, piano, viool, cello, contrabas, blokfluit, dwarsfluit, gitaar en basgitaar zijn aanwezig om u informatie te geven over de lesmogelijkheden. En natuurlijk kunnen instrumenten uitgeprobeerd worden!

16.00 uur - 17.00 uur : Gastoptreden van het Keuning Jeugd Orkest,in samenwerking met de Jonge Vuurvogel uit Zwolle. 60 jonge musici samen op het podium!

En ook Theaterschool RosTheater van docent Anita Ros uit Assen is op de open dag aanwezig!

Recente berichten
Archief
bottom of page