top of page

Afscheidsfeest Gea van der Woude


Op zaterdag 28 januari 2016 nam onze Klankrijk Drenthe docente Gea van der Woude afscheid. Na ruim 40 jaar aktief te zijn geweest als viooldocente gaat zij nu met pensioen.

Honderden leerlingen hebben al deze jaren hun wekelijkse vioollessen gevolgd bij Gea en evenzovelen hebben in de klas op school vioolles gehad van haar. Vorig jaar was Gea nog betrokken bij de oprichting van het Keuning Jeugd Orkest, waar zij ook in de toekomst bij betrokken zal blijven.

Gea vierde haar afscheid in aanwezigheid van talloze oud-leerlingen, oud-collega's en haar familie in Podium Zuidhaege te Assen.

Jonge oud leerlingen speelden in een beginnersorkest. Oudere oud leerlingen speelden in het groot Gea-van-der-Woude-gaat-met-pensioen-orkest en oud collega's speelden voor Gea het derde Brandenburgs concert van Bach. Dochter Monique speelde met oud-collega Hanneke van Ulsen duetten van Mozart.

Na afloop was er een gezellige afscheidsborrel in het theatercafe en ontving zij een afscheidskado van haar collega's van Klankrijk Drenthe.

Wij bedanken Gea voor de -voor velen jarenlange- fijne samenwerking!

Recente berichten
Archief
bottom of page