top of page

Vrijdagavond 27 mei: 2 leerlingenconcerten te Assen!

Op vrijdag 27 mei geven leerlingen van Klankrijk Drenthe twee achtereenvolgende concerten! Ze vinden plaats in het ICO-gebouw aan de Zuidhaege. Ze zijn in aansluiting op onze open lesweek. Op 29 mei wordt deze week afgesloten met een open huis in samenwerking met onze collega's van Beeldrijk Drenthe.

Het eerste concert (beginners) is van 18:30 tot 19:15u

Het tweede concert (gevorderden) is van 19:45 tot 20:30u

Komt allen op deze bijzondere presentatie! Er spelen cursisten van alle Klankrijk-Drenthe-docenten die lesgeven te Assen: Anita Zandberg (30 kinderen van de cursus "Zin in Muziek"), Alexandra Vierkant (cello), Carel Emmerink (gitaar), Elisabeth Hopman (dwarsfluit), Barbara Middelhoek (piano), Else Marijke Schot (piano/keyboard), Francis Nederhoed (piano), Hanneke van Ulsen (viool) en Henk Puister (accordeon/keyboard).

Recente berichten
Archief
bottom of page