top of page

Open Lesweek en Open Huis!

In de week van 23 tot en met 27 mei kan je komen kijken bij de diverse instrumentale lessen in al onze lesplaatsen! Het is nodig je eerst aan te melden bij de docent van je keuze. Die kan je ook vertellen wanneer zijn of haar lessen gegeven worden. Ga hiervoor naar de pagina van de docent op deze website en stuur een berichtje via het contactformulier.

Op vrijdag 27 mei om 18.30 uur en 19.45 uur zijn er concertjes door leerlingen, waar je verschillende instrumenten kunt horen! Plaats: Zuidhaege 2, Assen.

Op 29 mei van 14.00 tot 16.00 uur is er een Open Huis (Zuidhaege 2 in Assen), in samenwerking met onze collega's van Beeldrijk Drenthe. Je kunt er allerlei instrumenten uitproberen, en met de docenten praten.

EndFragment

Recente berichten
Archief
bottom of page