top of page

Project 'Meer muziek' gestart op de Regenboogschool te Assen.


Klankrijk Drenthe docenten Elisabeth Hopman ( dwarsfluit) en Else Marijke Schot ( toetsen) zijn gestart met een project "Meer Muziek" i.s.m. met het ICO op de Regenboog school te Assen. Kinderen van groep 1 en 2 krijgen de gelegenheid om kennis te maken met muziekinstrumenten. Thema is : De boerderij. Bij het boek van "Boer Boris" worden liederen gezongen met instrumentale begeleiding van fluiten, keyboard en slagwerk door de kinderen zelf. Samen met een slagwerk docent zal een uitvoering gegeven worden van het project voor ouders op 15 april.EndFragment

Foto's: Twintig keyboardspelende kleuters van groep 1 en 2 ! Dat was een ervaring vandaag om met 20 kinderen aan 10 keyboards muziek te maken! We hebben de toeter van Boer Boris tractor gespeeld op de zwarte toetsen én we hebben het Boer Boris lied gezongen met Pingelingeling bom bom sa sa op de rode sticker (de c toets). Enthousiaste reacties van leerkrachten en kinderen!

Recente berichten
Archief
bottom of page