Decemberconcerten!

Er komen weer diverse leerlingenconcerten aan!

Assen: Zondag 13 dec, 14:30-15:30: Kerstconcert in de Openbare Bibliotheek (De Nieuwe Kolk). Er spelen cursisten van Annemarie Lansink (gitaar), Monique Kok (dwarsfluit), Barbara Middelhoek en Francis Nederhoed (piano), Ineke Kragt (blokfluit), Saskia Rozeveld (viool) en het Strijkorkest Groningen o.l.v cello-docente Alexandra Vierkant.

Norg: Zondag 13 dec, 14:00-17:00: Culturele Dag in De Brinkhof, georganiseerd door de Culturele Raad Norg, met een open podium en een cultuurmarkt, voor ieder die in Norg cultureel actief is. O.a. een gitaarensemble van Bert Heikema is er te horen.

Peize: Dinsdag 15 dec, 17:00-18:00: Een leerlingenconcert in de Kerk van Peize, door cursisten van Barbara Middelhoek (piano), Bert Heikema (gitaar) en Hanneke van Ulsen (viool)

Recente berichten
Archief

Henk Lansink

contactpersoon overheden, scholen, instellingen en media.

Webmaster

Voor algemene vragen en suggesties met betrekking tot de website en lesaanbod/cursussen

Website gemaakt door

Wisemice.nl

Huisstijl/ illustraties door Kiwi Ontwerpburo