top of page

Zomerproject JSOD 12, 19 en 20 juni

Doe mee met het zomerproject van het Drents Jeugd Symfonie Orkest op 12, 19 en 20 juni 2015!

Onze viooldocenten Gea van der Woude en Saskia Rozeveld zullen de groepsrepetities leiden van het zomerproject van het Jeugd Symfonie Orkest Drenthe. Het orkest zal onder leiding staan van dirigent Roeland Robert.

Speel je viool, cello, altviool , contrabas, hout of koper blaasinstrument of slagwerk? Kom dan meespelen met het Jeugd Symfonie Orkest Drenthe (JSOD)!

Er wordt geoefend op vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur op 12 en 19 juni in Zuidhaeghe 2, het voormalige ICO gebouw in Assen En op zaterdag 20 juni van 9.30 uur tot 16.30 uur in Scala Centrum voor de Kunsten, Hoogeveen.

Als afsluiting van het project op 20 juni wordt aan het einde van de dag een feestelijk concert gegeven.

Er wordt op vrijdag 12 en 19 juni geoefend in twee groepen: de beginnersgroep onder leiding van Gea van der Woude en de gevorderde groep onder leiding van Saskia Rozeveld. Op zaterdag 20 juni wordt er geoefend met dirigent Roeland Robert. De groepsrepetities zijn o.l.v. Saskia Rozeveld en Gea van der Woude.

Aanmelding en vragen: via het contactformulier van Gea van der Woude

Recente berichten
Archief
bottom of page