Johan Veldkamp.jpg
schilderijlijst_transparant_03.png

Johan Veldkamp

(SLAGWERK)

Ik heb eerst klassiek slagwerk gestudeerd aan de conservatoria te Zwolle en Den Haag. Daarna heb ik mijn studie in Amsterdam aan het Sweelinck Conservatorium afgerond met slagwerk lichte muziek/ improviserend musicus vibrafoon en drums. Ook heb ik in 2011 nog een masterclass gevolgd bij de vibrafonist Wolfgang Lackerschmid in Oostenrijk.

 

Ik heb een ruime ervaring in het geven van drum-, slagwerk- en pianolessen, bij o.a. CQ Emmen/ Coevorden, Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel, Stichting Muziekonderwijs in Raalte. Momenteel heb ik mijn eigen praktijk Slagwerkschool Veldslag te Valthe, geef slagwerk, en piano lichte muziek bij de Muzentuin te Beilen, en nu dus ook slagwerk/drumles bij Klankrijk Drenthe !!

Als uitvoerend musicus heb ik ook erg veel ervaring. Zo heb ik gespeeld met en/of bij: Rosemary de Souza, Greetje Bijma, Cheryl Pyle, Stefanie Schlesinger, Kai Stensgaard, Florian Poser, Pam Feather, Edwin Rutten, Louis van Dijk, Slagwerkgroep Amsterdam, Orkest van het Oosten, Veldslag kwartet, Huub Jacobs quintet, Sticks Strings & Vibes, Vibe-alicious, Ensemble Hemelsbreed, Elske de Wall en vele anderen.

Mijn passie is dus het spelen, maar zeker ook het lesgeven. Kinderen en volwassenen iets meegeven waar ze blij van worden, zich ontwikkelen, en zien groeien in het spelen. Muziek maken in het algemeen stuurt al je zintuigen aan. Ogen, oren, hersenen en ledematen. Met name bij het drummen gebruik je armen en benen tegelijk. Ook geef ik de ruimte voor eigen creativiteit en improvisatie. Kortom, genoeg redenen om je aan te melden voor drum/slagwerkles !!

Annen
Beilen
Rolde
Valthe
Westerbork
Zuidwolde (Dr)

 
drumles slagwerkles

JOHAN VELDKAMP GEEFT LES IN:

Annen

Beilen

Rolde

Valthe

Westerbork

Zuidwolde (Dr)

 

NEEM CONTACT OP MET JOHAN VELDKAMP

javeldkamp@hotmail.com