top of page
docent Ilsje Merk celloles

Ilsje Merk

(CELLO)

 

Ilsje begon op haar zesde jaar met cello spelen en al op jonge leeftijd deed zij een hoop orkestervaring op bij onder andere het Jeugd Orkest Nederland, met tournees naar Italie, Ierland en Japan. Een studie aan het conservatorium was een logisch gevolg. Aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle studeerde Ilsje bij Maria Hol en Jeroen Reuling. Ilsje deed mee aan meerdere zomercursussen in Zwitserland en België en had masterclasses van onder andere Marcio Carneiro, Francois Guy en Rene Berman. In 2005 sloot Ilsje haar conservatoriumstudie af.

 

Als celliste verzorgde zij de afgelopen jaren talloze optredens met oa haar vaste pianotrio ‘Trio Verano’ . Zij was werkzaam als celliste in landelijke musicalproducties, verzorgde optredens binnen multiculturele muziekprojecten in achterstandswijken, maakte muziek in theatertours door Nederland. En ook in de popmuziek mocht Ilsje celleren. Zo speelde zij met Kayne West, Blaudzun, Ysis en Inge van Calkar voor radio en tv en op allerlei podia en festivals waaronder Lowlands.

 

Naast optredens verzorgt Ilsje muzieklessen in Assen en Eext. Zij beoefent bovendien het vak van muziektherapeute met autistische kinderen via stichting Papageno. Muziek wordt dan ingezet als middel om in contact te komen en veranderingsprocessen te bewerkstelligen.

 

Annen
Assen
Eext
Rolde
Zuidlaren
celloles

ILSJE MERK GEEFT LES IN:

Assen

Eext

NEEM CONTACT OP MET ILSJE MERK

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page