top of page
David Tyler.jpg
schilderijlijst_transparant_04.png

David Tyler

(KOPERBLAASINSTRUMENTEN)

 

Welkom in de wonderbaarlijke en fascinerende wereld van de koperblaasinstrumenten!

 

Mijn naam is David Tyler. Ik ben geboren te Newport, Zuid Wales en ik studeerde trombone aan de Royal Northern College of Music in Manchester en aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. In 1988 werd ik aangesteld als eerste trombonist van het Noord Nederlands Orkest (NNO). Ik heb 31 jaar gewerkt bij het NNO en ik ben 20 jaar werkzaam als trombonedocent. Naast mijn werk bij Klankrijk Drenthe geef ik les op Muziekschool Kielzog in Hoogezand en bij verschillende muziekverenigingen. Ik maak tevens deel uit van tromboneduo The Trombonauts (www.trombonauts.nl). Wij verzorgen demonstraties en workshops op basisscholen. Ook speel ik trombone in het Borealis Koper Collectief, het Stageband Jazz Orchestra en de Moonlight Big Band.

 

Als enthousiaste en ervaren trombone docent geef ik met veel plezier les op alle grote en kleine koperblaasinstrumenten.

 

De trombone bijvoorbeeld is een van de meest veelzijdige instrumenten en geschikt voor iedereen van 9- tot 99 jaar. De trombone vind je in harmonieorkesten, fanfareorkesten, symfonieorkesten, brassbands en bigbands. Maar je kunt natuurlijk ook ter ontspanning lekker voor jezelf toeteren en alles van je afblazen!

 

Ervaar zelf die wonderbaarlijke, fascinerende wereld van de koperblaasinstrumenten. Ik geef les in Assen en bij mij staat plezier in het spelen voorop. Kom langs voor een vrijblijvende proefles!

Assen
trombone.jpg

DAVID TYLER GEEFT LES IN:

Assen

 

NEEM CONTACT OP MET DAVID TYLER

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page