David Tyler

(TROMBONE)

Welkom in de wonderbaarlijke en fascinerende wereld van de trombone!

 

Mijn naam is David Tyler. Ik ben geboren te Newport, Zuid Wales en ik studeerde trombone aan de Royal Northern College of Music in Manchester en aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. In 1988 werd ik aangesteld als eerste trombonist van het Noord Nederlands Orkest (NNO). Ik heb 31 jaar gewerkt bij het NNO en ik ben 20 jaar werkzaam als trombone docent. Naast mijn werk bij Klankrijk Drenthe geef ik les op Muziekschool Kielzog in Hoogezand. Ik maak tevens deel uit van trombone duo The Trombonauts (www.trombonauts.nl). Wij verzorgen demonstraties en workshops op basisscholen. Ook speel ik trombone in het Borealis Koper Collectief en bij verschillende Big Bands.

 

De trombone is een van de meest veelzijdige instrumenten en geschikt voor iedereen van 9- tot 99 jaar. De trombone vind je in harmonieorkesten, fanfareorkesten, symfonieorkesten, brassbands en bigbands. Maar je kunt natuurlijk ook ter ontspanning lekker voor jezelf toeteren en alles van je afblazen!

 

Ervaar zelf die wonderbaarlijke, fascinerende wereld van de trombone. Ik geef les in Assen en bij mij staat plezier in het spelen voorop. Kom langs voor een vrijblijvende proefles: er staat een trombone voor je klaar!

Assen

DAVID TYLER GEEFT LES IN:

Assen

 

NEEM CONTACT OP MET DAVID TYLER

Contact

Ga naar de pagina van de betreffende docenten

 

Bijgewerkt op 14 februari 2020

Henk Lansink

contactpersoon overheden, scholen, instellingen en media.

Webmaster

Voor algemene vragen en suggesties met betrekking tot de website en lesaanbod/cursussen

Website gemaakt door

Wisemice.nl

Huisstijl/ illustraties door Kiwi Ontwerpburo