Astrid Boekel.JPG
schilderijlijst_transparant_04.png

Astrid Boekel

(SAXOFOON)

 

In november 2020 heb ik mijn studie klassiek saxofoon afgerond aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ik speelt tenorsaxofoon in het VLAM saxofoonkwartet (www.vlamsaxofoonkwartet.com), een dynamisch kwartet dat een breed publiek bereikt. We hebben o.a. gespeeld op het Grachtenfestival, Friejamm en festival Down The Rabbit Hole. Daarnaast speel ik altsaxofoon in het Gelders Fanfare Orkest en geef ik al een aantal jaren les in de provincies Groningen en Overijssel.


In mijn saxofoonlespraktijk zijn beginnende en vergevorderde saxofonisten van alle leeftijden van harte welkom! Of je nu wilt beginnen met saxofoon spelen of als gevorderd muzikant meer verdieping en verbreding zoekt in je spel. In de eerste les bespreken we de lesmogelijkheden. Ik geef zowel individueel les als in groepsverband.


Tijdens de lessen komen verschillende onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld: techniek, ademsteun en het saxofoon-embouchure. Het is belangrijk dat iedere leerling een goede basistechniek ontwikkelt voor het saxofoonspelen. Anderzijds vind ik ook dat de lessen moeten passen bij de muzikale interesses van de leerling, het is ten slotte je eigen kunst!

 

Wil je meer weten over de saxofoonlessen of een proefles aanvragen? Neem dan contact op per email.

Assen
Eelde/Paterswolde
Groningen
Zuidlaren
saxofoon

ASTRID BOEKELGEEFT LES IN:

Assen

Eelde/Paterswolde

Groningen

Zuidlaren

 

NEEM CONTACT OP MET ASTRID BOEKEL:

astridboekel@hotmail.com