Even voorstellen: Jisse Vink, nieuwe collega docent gitaar!

11 Jul 2020

Met ingang van komend seizoen komt Jisse Vink ons team gitaardocenten versterken. Jisse geeft les op zowel akoestisch als electrisch gitaar. Zoals alle bij Klankrijk Drenthe aangesloten docenten heeft Jisse een lesbevoegdheid, en werkervaring bij verschillende muziekscholen en zijn eigen zelfstandige lespraktijk. Jisse is ook als uitvoerend musicus aactief. Nieuwsgierig geworden? Klik even door naar zijn webpagina! Omdat Jisse ook buiten het werkgebied van Klankrijk Drenthe lesgeeft, is hij bij Klankrijk Drenthe in eerste instantie alleen actief in lesplaats Annen.

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Henk Lansink

contactpersoon overheden, scholen, instellingen en media.

Webmaster

Voor algemene vragen en suggesties met betrekking tot de website en lesaanbod/cursussen

Website gemaakt door

Wisemice.nl

Huisstijl/ illustraties door Kiwi Ontwerpburo