Toetsenkids en lessen piano/keyboard nu ook in Vries

17 Oct 2015

 

Woon je in/rond Vries en wil je op een speelse manier kennismaken met piano- of keyboard spelen, in een groep met 4 tot 6 andere kinderen? Dan is Toetsenkids, een korte kennismakingscursus van 6 lessen van 30 minuten vast iets voor jou! Toetsenkids start op 11 november: klik hier voor meer informatie. Daarnaast zijn er vanaf woensdag 11 november ook gratis proeflessen piano/keyboard voor wie - jong of oud - belangstelling heeft voor reguliere lessen!

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Henk Lansink

contactpersoon overheden, scholen, instellingen en media.

Webmaster

Voor algemene vragen en suggesties met betrekking tot de website en lesaanbod/cursussen

Website gemaakt door

Wisemice.nl

Huisstijl/ illustraties door Kiwi Ontwerpburo