Niels Voskuil

Eelde/Paterswolde
Roden

(SLAGWERK)

 

Muziek is vanaf kinds af aan al een passie voor me geweest. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met het volgen van drumles. Vrijwel vanaf het moment dat ik zelf les kreeg ben ik gaan spelen in verschillende bands met verschillende stijlen zoals Rock, Pop, Jazz en Bigband.

 

Toen bleek dat muziek mijn passie was heb ik besloten om naar het conservatorium te gaan. Ik heb jazzdrums gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam. Hier kwam ik in aanraking met allerlei muzikanten en stijlen van muziek. 

 

Terwijl ik studeerde aan het conservatorium ben ik begonnen met het geven van drumles aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Het lesmateriaal zal voor een deel uit boeken bestaan maar ook zal het meespelen van muziek een belangrijk deel zijn. Omdat drummen een fysiek intensieve bezigheid is zal er ook veel aandacht zijn voor techniek en de houding achter het instrument.

 

Naast het lesgeven ben ik altijd zeer actief geweest als uitvoerend musicus en zit ik regelmatig de studio voor opnames. Ik denk dat het van groot belang is bij het lesgeven om de koppeling te kunnen maken van wat er in de les geleerd wordt naar een live/band situatie. Op het moment ben ik bezig met het componeren en opnemen van mijn tweede album waarop bekende muzikanten uit de jazz-, jazzrock- en fusionwereld zullen gaan spelen.

 

De meest ideale lesvorm is een individuele, deze biedt optimale persoonlijke aandacht. Maar het is ook mogelijk om met z’n tweeën les te krijgen.Kom gerust langs voor een gratis proefles!

 

Voor overleg over lestijden en les duur kunt u contact opnemen middels het contactformulier.

 

NIELS VOSKUIL GEEFT LES IN:

Eelde Paterswolde

Roden

 

NEEM CONTACT OP MET NIELS VOSKUIL

Henk Lansink

contactpersoon overheden, scholen, instellingen en media.

Webmaster

Voor algemene vragen en suggesties met betrekking tot de website en lesaanbod/cursussen

Website gemaakt door

Wisemice.nl

Huisstijl/ illustraties door Kiwi Ontwerpburo