mariet 1.jpg

Mariët Piersma

Assen
Zuidlaren

(ZIN IN MUZIEK)

 

Op jonge leeftijd was ik al veel met muziek bezig. Na twee jaar AMV-les koos ik ervoor om mijn muzikale weg te vervolgen door middel van saxofoonlessen. Al snel vulde mijn week zich met repetities bij fanfares, harmonieorkesten en bigbands.

 

Mijn passie voor muziek heeft mij doen besluiten om in 2016 te beginnen aan de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens mijn studie raakte ik als snel actief als muziekdocent, muzikaal leider en koordirigent.

 

Het liefst van alles geef ik mijn liefde voor muziek door aan anderen. In mijn lessen vind ik veelzijdigheid heel belangrijk: spelen, luisteren, zingen, bewegen en noteren komen allemaal aan bod.

 

Sinds september 2020 ben ik werkzaam als docent bij Klankrijk Drenthe en geef ik met veel enthousiasme de cursus ‘Zin in Muziek’. Vanaf oktober 2021 zal ik ook het Kinderkoor van Klankrijk Drenthe gaan leiden.

Daarnaast ben ik werkzaam als muziekdocent op CSG Vincent van Gogh in Assen, ben ik muzikaal leider bij een jeugdtheatervereniging en dirigeer ik diverse koren in Friesland, Groningen en Drenthe.

 

Ben jij net zo enthousiast als ik? Meld je dan snel aan! Want de jeugd? Daar zit muziek in!

 

Diverse leslocaties mogelijk in overleg.

celloles

MARIËT PIERSMA GEEFT LES IN:

Assen

Zuidlaren

 

NEEM CONTACT OP MET MARIËT PIERSMA

mpmuziek@outlook.com