docent Jeannie Hoving gitaarles

Jeannie Hoving

 

Ik ben vrij laat begonnen met gitaarspelen. Ik was 14 toen ik mijn eerste les kreeg, maar daarna ben ik ook nooit meer opgehouden met spelen.

 

Op mijn 17e werd ik toegelaten tot het conservatorium . Eerst tot de vooropleiding, daarna heb ik de vakopleiding gevolgd. Al in het tweede jaar van mijn opleiding ben ik les gaan geven. Eerst op een muziekschool in Naarden, daarna, na mijn afstuderen, bij het ICO in Assen, en nu het ICO wegens bezuinigingen geen gitaarlessen meer aanbiedt, bij Klankrijk Drenthe.

 

Lesgeven is nog steeds mijn passie. Ik vind het een uitdaging om mijn leerlingen net zo enthousiast te maken als ik zelf nog steeds ben.

 

Met een goede techniek kun je op de gitaar eigenlijk alles spelen wat je wilt. Op je eigen niveau. Daarom besteed ik in mijn lessen veel aandacht aan de speeltechniek. Ik maak als basis gebruik van een gitaarmethode, maar daarnaast zoek ik met mijn leerlingen naar de muziek die ze uiteindelijk zelf willen gaan spelen. Dat kan zijn van pop tot klassiek, flamenco, latin etc. Speelplezier staat hierbij voorop. Uiteindelijk bepaalt dat je inzet!

 

Door de samenwerking met de andere docenten van Klankrijk Drenthe hebben wij de mogelijkheid om veel aan samenspel te doen. Ook organiseren wij gezamenlijke presentaties. De lessen zijn voor alle leeftijden. Je bent nooit te oud of te jong om te beginnen!

 

(GITAAR AKOESTISCH)

JEANNIE HOVING GEEFT LES IN:

Noordlaren

 

NEEM CONTACT OP MET JEANNIE HOVING

 
Noordlaren
gitaarles

Uw gegevens zijn verzonden!